DZIAŁ 19 PRZETWORY ZE ZBÓŻ, MĄKI, SKROBI LUB MLEKA; PIECZYWA CUKIERNICZE
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: DZIAŁ 35 - SUBSTANCJE BIAŁKOWE; SKROBIE MODYFIKOWANE; KLEJE; ENZYMY
Kod CN: 9017 - Przyrządy kreślarskie, traserskie lub obliczeniowe, (np. maszyny kreślące, pantografy, kątomierze, zestawy kreślarskie, suwaki logarytmiczne, tarcze rachunkowe); ręczne przyrządy do pomiaru długości (na przykład łaty miernicze i przymiary taśmowe, mikrometry, suwmiarki), niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 90
Kod CN: 0207 54 21 - Połówki lub ćwiartki z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 3824 78 80 - Mieszaniny zawierające fluorowęglowodory nienasycone, ale niezawierające związków węgla z chlorem i fluorem (CFC) lub chlorofluorowęglowodorów (HCFC)
Kod CN: 1515 50 99 - Olej sezamowy i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
Kod CN: 6205 30 00 - Koszule, męskie lub chłopięce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych, koszul nocnych, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
Kod CN: 5208 13 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 200 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, niebielone
Kod CN: 7108 12 00 - Złoto, włącznie ze złotem platynowanym, w stanie surowym, niemonetarne (z wył. w postaci proszku)
Kod CN: 2914 62 00 - Koenzym Q10 (ubidekarenon (INN))
Kod CN: 2204 29 79 - Wina białe ze świeżych winogron, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChOG (inne niż wina musujące i pół-musujące)