DZIAŁ 19 PRZETWORY ZE ZBÓŻ, MĄKI, SKROBI LUB MLEKA; PIECZYWA CUKIERNICZE
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3823 19 - Przemysłowe monokarboksylowe kwasy tłuszczowe; kwaśne oleje z rafinacji (z wył. kwasu stearynowego, kwasu oleinowego i kwasów tłuszczowych oleju talowego)
-
Kod CN: 6117 80 80 - Krawaty, muszki, fulary i pozostałe gotowe dodatki odzieżowe, dziane gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. Uelastycznionych lub gumowanych, szalów, chust, szalików, mantyl, welonów i podobnych)
-
Kod CN: 2841 - Sole tlenowych lub nadtlenowych kwasów metalicznych
-
Kod CN: 2912 21 00 - Benzaldehyd
-
Kod CN: 7215 50 11 - Sztaby i pręty, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, zawierające < 0,25% masy węgla, o przekroju poprzecznym prostokątnym "innym niż kwadratowy" (z wył. ze stali automatowej)
-
Kod CN: 0807 20 00 - Papaje, świeże
-
Kod CN: 2815 - Wodorotlenek sodu [soda kaustyczna]; wodorotlenek potasu [potaż żrący]; nadtlenki sodu lub potasu
-
Kod CN: 8207 90 91 - Narzędzia wymienne, do stosowania w urządzeniach ręcznych, mechanicznych lub niemechanicznych, lub do obrabiarek, do metalu, z częścią roboczą z materiału innego niż: diamenty lub z diamentów spiekanych, ze spieku ceramiczno-metalowego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7608 20 89 - Rury i przewody rurowe, ze stopów aluminium (z wył. wyrobów spawanych lub zgrzewanych i nieobrobionych więcej niż wyciskane i kształtowników drążonych)
-
Kod CN: 0304 56 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)